Στην πολη σήμερα

Στην πόλη σήμερα

Εδώ θα διαβάσετε  άρθρα, ειδήσεις και νέα  που αφορούν  την πόλη της Αγίας Βαρβάρας.  Μπορείτε κι εσείς με άρθρα και σχόλια να ενημερώνετε τους συμπολίτες μας  για όσα συμβαίνουν στην πόλη. Προϋπόθεση όσα γράφετε να αφορούν σε πραγματικά περιστατικά η ειδήσεις και να είναι διατυπωμένα με σαφήνεια και κοσμιότητα. Ψευδείς πληροφορίες και προσβλητικές  ή υβριστικού , ρατσιστικού , ομοφοβικού περιεχομένου αναρτήσεις, θα απορρίπτονται εξαρχής. Τα άρθρα και τα σχόλια αναγνωστών, θα δημοσιεύονται ανώνυμα. Ωστόσο τα στοιχεία του συντάκτη θα κοινοποιούνται στη διαχείριση, όπως κι ο τρόπος επικοινωνίας μαζί του αν χρειαστεί.

Η επιλογή των αναρτήσεων  θα γίνεται κατά την  κρίση  των διαχειριστών, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουν τους λόγους απόρριψης.
Το περιεχόμενο των ειδήσεων και σχολίων  που δημοσιεύονται, απηχούν τις  απόψεις  αποκλειστικά του συντάκτη , ο οποίος  και μόνον, ευθύνεται  για την ορθότητα η μη, όσων παραθέτει. ..Η σελίδα δεν φέρει ευθύνη για τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις  , ούτε ενστερνίζεται απαραίτητα το περιεχόμενό τους