Νέα των Συλλόγων

Νέα των Συλλόγων

Μία ενότητα αφιερωμένη στις δραστηριότητες των συλλόγων  της πόλης μας. Εκτός τις δικές μας ανακοινώσεις και αναφορές, είναι ευπρόσδεκτες ανακοινώσεις και γνωστοποιησεις από τους ίδιους τους συλλόγους για εκδηλώσεις εορταστικού η φιλανθρωπικου  περιεχομένου , μπαζαρ, συγκεντρώσεις βοήθειας προς ευάλωτους συμπολίτες μας, εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος, κλπ.
Θα χαρούμε επίσης να φιλοξενήσουμε σχόλια δημοτών, προτάσεις, αξιολογήσεις του έργου των συλλόγων κι ο, τι άλλο εσείς κρίνετε ότι είναι  σχετικό με τη δράση τους. Απαραίτητη προϋπόθεση η διατύπωση οποιουδήποτε σχολιασμού να γίνεται  με τρόπο κόσμιο, χωρίς προσβλητικά σχόλια ή ρατσιστικές, ομοφοβικες αναφορές.
Αρθρα, ανακοινώσεις και  σχόλια προς δημοσίευση , θα δημοσιεύονται ανώνυμα, εκτός  αν προέρχονται επισήμως  από κάποιο Σύλλογο.  Σε κάθε περίπτωση  τα στοιχεία του συντάκτη θα κοινοποιουνται στη διαχείριση, όπως κι ο τρόπος επικοινωνίας μαζί του αν χρειαστεί.

Η επιλογή των αναρτήσεων  θα γίνεται κατά  την κρίση των διαχειριστών χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουν τους λόγους απόρριψης.
Το περιεχόμενο των ειδήσεων και σχολίων  που δημοσιευονται, απηχούν τις  απόψεις  αποκλειστικά του συντάκτη τους, ο οποίος  και μόνον, ευθύνεται  για την ορθότητα η μη όσων παραθέτει. . Η σελίδα δεν φέρει ευθύνη για τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις  , ούτε ενστερνίζεται απαραίτητα το περιεχόμενό τους.