Τα Αδεσποτάκια

Τα αδεσποτάκια

Στην ενότητα αυτή θα μοιραζόμαστε άρθρα και πληροφορίες που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας. Η σελίδα μας τρέφει μεγάλη ευαισθησία προς τα ζώα και ευελπιστούμε να συμβάλουμε  ουσιαστικά στην παροχή βοήθειας και προστασίας ειδικά προς τα αδεσποτάκια. Θα προωθήσουμε την ιδέα της υιοθεσίας  και ό, τι άλλο αφορά τους μικρούς μας φίλους. Με χαρά θα δεχτούμε να δημοσιεύσουμε τις ιδέες, τις υποδείξεις και τις απόψεις σας.
Κάθε είδους σχόλιο  θα πρέπει να έχει διατυπωθεί με κόσμιο τρόπο. Προσβλητικά σχόλια ή όσα εμπεριέχουν υβριστικούς, ρατσιστικούς  η ομοφοβικούς  όρους δε γίνονται αποδεκτά. Προκρίνονται δημοσιεύματα η σχολιασμοί που αφορούν αποκλειστικά σε θέματα φιλοζωϊας και κυρίως όσα παρουσιάζουν κοινό ενδιαφέρον . Το περιεχόμενό τους θα δημοσιεύεται ανώνυμα, ωστόσο τα στοιχεία του συντάκτη, θα πρέπει να κοινοποιούνται στους διαχειριστές της σελίδας, όπως και ο τρόπος επικοινωνίας αν χρειαστεί.
Η επιλογή  των δημοσιεύσεων θα γίνεται κατά την κρίση  των διαχειριστών, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουν τους λόγους απόρριψης.
Το περιεχόμενο των άρθρων  ή τυχόν παράπονα και καταγγελίες απηχούν τις  απόψεις  αποκλειστικά του συντάκτη , ο οποίος κι ευθύνεται αποκλειστικά για την ορθότητα η μη, όσων παραθέτει. . Η σελίδα δεν φέρει ευθύνη για τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις  , ούτε ενστερνίζεται απαραίτητα το περιεχόμενό τους.