Που πάμε σήμερα;

Μία ενότητα που θα φιλοξενεί άρθρα γνώμης, πληροφορίες και ειδήσεις που σχετίζονται με την πορεία της πόλης της Αγίας Βαρβάρας προς το αύριο.
Εκτός των άρθρων της σελίδας μας, θα είναι ευπρόσδεκτα άρθρα και σχολιασμοί δημοτών που θα αναφέρονται αποκλειστικά και μόνον στο πως βλέπουν το μέλλον της πόλης μας.Γράψτε μας τις ιδέες, τις προτάσεις, τις τυχόν ανησυχίες, τις προσδοκίες σας για την πόλη μας. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση μιας δημοσίευσης είναι εκτός του σχετικού περιεχομένου, η διατύπωσή της με τρόπο σαφή και κόσμιο. Οποιαδήποτε ανάρτηση εμπεριέχει σχόλια προσβλητικά, ρατσιστικά η ομοφοβικα, θα απορρίπτεται εξαρχής.
Αρθρα και τα σχόλια αναγνωστών, θα δημοσιευονται ανώνυμα. Ωστόσο τα στοιχεία του συντάκτη θα κοινοποιουνται στη διαχείριση, όπως κι ο τρόπος επικοινωνίας μαζί του αν χρειαστεί.

Η επιλογή των αναρτήσεων  θα γίνεται κατά την  κρίση  των διαχειριστών, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουν τους λόγους απόρριψης. Προκρίνονται κυρίως όσα άρθρα κινούν το γενικότερο ενδιαφέρον.
Το περιεχόμενο των ειδήσεων και σχολίων  που δημοσιεύονται, απηχούν τις  απόψεις  αποκλειστικά του συντάκτη τους  , ο οποίος  και μόνον, ευθύνεται  για την ορθότητα η μη, όσων παραθέτει.. . Η σελίδα δεν φέρει ευθύνη  για τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις  , ούτε  ενστερνίζεται  απαραίτητα το περιεχόμενό τους.