Σχολικά νέα

Σχολικά Νέα

Εδώ θα βρείτε  ανακοινώσεις , αποτελέσματα, εκδηλώσεις μαθητικών κοινοτήτων. Εκτός από τις δικές μας αναρτήσεις, θα χαρούμε να δεχτούμε αρθρα και ειδήσεις, σχόλια, υποδείξεις η και  καταγγελίες από γονείς ή μαθητές , Συλλόγους  γονέων ,η  Σύλλογους διδασκόντων που θα αφορούν αποκλειστικά τις δραστηριότητες τους στο πλαίσιο της σχολικής κοινότητας.
Απαραίτητη προϋπόθεση κάθε σχόλιο η ανάρτηση να είναι διατυπωμένο με σαφήνεια και κόσμιο τρόπο. Απορρίπτονται εξαρχής οι αναρτήσεις με υβριστικά σχόλια ή προσβλητικό, ρατσιστικό, ομοφοβικό περιεχόμενο.
Προκρινονται προς δημοσίευση αναρτήσεις που ενδιαφέρουν κατά το δυνατόν, μεγαλύτερο αριθμό δημοτών.
Το περιεχόμενο των επιστολών θα δημοσιεύεται χωρίς το όνομα του συντάκτη – με εξαίρεση αν πρόκειται περί Συλλογου-τα στοιχεία του οποίου όμως θα πρέπει απαραιτήτως να γνωστοποιούνται στους διαχειριστές. Τέλος απαραίτητη είναι και η υπόδειξη τρόπου επικοινωνίας με το συντάκτη για την περίπτωση που χρειαστούν διευκρινίσεις.

Η σελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης περιορισμένου αριθμού αναρτήσεων η σχολίων αναγνωστών. . Η επιλογή θα γίνεται κατά την κρίση  των διαχειριστών, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουν τους λόγους τυχόν  απόρριψης.
Το περιεχόμενο των αναρτήσεων απηχεί  τις  απόψεις  αποκλειστικά του συντάκτη τους , ο οποίος αυτός και μονον  ευθύνεται  για την ορθότητα η μη, όσων παραθέτει… Η σελίδα δεν φέρει ευθύνη για τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις  , ούτε ενστερνίζεται απαραίτητα το περιεχόμενό τους.