Αρχική

H νέα ιστοσελίδα μας διαμορφώθηκε έτσι ώστε να προσφέρει όσα ζητά ένας πολίτης που ενδιαφέρεται για την πόλη του. Την σχεδιάσαμε με απλό εύχρηστο μενού ώστε η πρόσβαση στις ενότητες να είναι εύκολη και να μη χρειάζεται κάποιος να σπαταλά χρόνο ψάχνοντας αυτό που τον ενδιαφέρει.

ΑΓΙΑ  ΒΑΡΒΑΡΑ

Τα Νέα μας!

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

Η Αγία Βαρβάρα είναι αστική περιοχή και δήμος που βρίσκεται στον Δυτικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω. Ο δήμος βρίσκεται στη δυτική Αθήνα και περικλείεται από τους Δήμους Κορυδαλλού, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου. Η συνολική έκταση του δήμου είναι 2.233 στρέμματα εκ των οποίων τα 1.900 καταλαμβάνει ο οικισμός, τα 160 το πευκοδάσος του όρους Αιγάλεω και οι λοιπές εκτάσεις (νταμάρι) είναι 173 στρέμματα. Η απόσταση του δήμου από το κέντρο της Αθήνας είναι 7 χιλιόμετρα και 6,5 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά αντίστοιχα.
περισσότερα

Τα Θέματά μας

Είναι από την καθημερινότητα της ζωής μας στον Δήμο.

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Εδώ μπορείτε να θέσετε στον δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς σας για όποιο θέμα σας απασχολεί ως δημότες. Τα ερωτήματα  θα πρέπει να είναι  διατυπωμένα με σαφήνεια και κοσμιότητα  και να αφορούν αποκλειστικά σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες της   πόλης μας  . Ερωτήματα διατυπωμένα με τρόπο  προσβλητικό η  που εμπεριέχουν υβριστικούς όρους, ρατσιστικά η ομοφοβικά σχόλια, απορρίπτονται εξαρχής. Προκρίνονται προς δημοσίευση κυρίως  ερωτήματα που ενδιαφέρουν όσο το δυνατόν  μεγαλύτερο αριθμό δημοτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Εδώ θα διαβάσετε  άρθρα, ειδήσεις και νέα  που αφορούν  την πόλη της Αγίας Βαρβάρας.  Μπορείτε κι εσείς με άρθρα και σχόλια να ενημερώνετε τους συμπολίτες μας  για όσα συμβαίνουν στην πόλη. Προϋπόθεση όσα γράφετε να αφορούν σε πραγματικά περιστατικά η ειδήσεις και να είναι διατυπωμένα με σαφήνεια και κοσμιότητα. Ψευδείς πληροφορίες και προσβλητικές  ή υβριστικού , ρατσιστικού , ομοφοβικού περιεχομένου αναρτήσεις, θα απορρίπτονται εξαρχής. Τα άρθρα και τα σχόλια αναγνωστών, θα δημοσιεύονται ανώνυμα. Ωστόσο τα στοιχεία του συντάκτη θα κοινοποιούνται στη διαχείριση, όπως κι ο τρόπος επικοινωνίας μαζί του αν χρειαστεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΝΕΑ

Εδώ θα βρείτε  ανακοινώσεις , αποτελέσματα, εκδηλώσεις μαθητικών κοινοτήτων. Εκτός από τις δικές μας αναρτήσεις, θα χαρούμε να δεχτούμε άρθρα και ειδήσεις, σχόλια, υποδείξεις η και  καταγγελίες από γονείς ή μαθητές , Συλλόγους  γονέων ,η  Συλλόγους διδασκόντων που θα αφορούν αποκλειστικά τις δραστηριότητες τους στο πλαίσιο της σχολικής κοινότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση κάθε σχόλιο η ανάρτηση να είναι διατυπωμένο με σαφήνεια και κόσμιο τρόπο. Απορρίπτονται εξαρχής οι αναρτήσεις με υβριστικά σχόλια ή προσβλητικό, ρατσιστικό, ομοφοβικό περιεχόμενο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Μία ενότητα αφιερωμένη στις δραστηριότητες των συλλόγων  της πόλης μας. Εκτός τις δικές μας ανακοινώσεις και αναφορές, είναι ευπρόσδεκτες ανακοινώσεις και γνωστοποιήσεις από τους ίδιους τους συλλόγους για εκδηλώσεις εορταστικού η φιλανθρωπικού  περιεχομένου , μπαζάρ, συγκεντρώσεις βοήθειας προς ευάλωτους συμπολίτες μας, εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος, κλπ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ

Στην ενότητα αυτή θα μοιραζόμαστε άρθρα και πληροφορίες που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας. Η σελίδα μας τρέφει μεγάλη ευαισθησία προς τα ζώα και ευελπιστούμε να συμβάλουμε  ουσιαστικά στην παροχή βοήθειας και προστασίας ειδικά προς τα αδεσποτάκια. Θα προωθήσουμε την ιδέα της υιοθεσίας  και ό, τι άλλο αφορά τους μικρούς μας φίλους. Με χαρά θα δεχτούμε να δημοσιεύσουμε τις ιδέες, τις υποδείξεις και τις απόψεις σας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Μία ενότητα που θα φιλοξενεί άρθρα γνώμης, πληροφορίες και ειδήσεις που σχετίζονται με την πορεία της πόλης της Αγίας Βαρβάρας προς το αύριο. Εκτός των άρθρων της σελίδας μας, θα είναι ευπρόσδεκτα άρθρα και σχολιασμοί δημοτών που θα αναφέρονται αποκλειστικά και μόνον στο πως βλέπουν το μέλλον της πόλης μας. Γράψτε μας τις ιδέες, τις προτάσεις, τις τυχόν ανησυχίες, τις προσδοκίες σας για την πόλη μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ